top of page
Masterclass - Notiuni Introductive despre Legile Universale
Masterclass - Notiuni Introductive despre Legile Universale

Masterclass - Notiuni Introductive despre Legile Universale

Invata cine esti Tu in raport cu Universul in care traiesti si cum poti aplica Legile Universale pentru Abundenta pe care ti-o doresti!

Registration is closed
See other events

Time & Location

Feb 22, 2023, 7:00 PM – 8:30 PM GMT+2

Zoom

Despre Eveniment

Acest masterclass este o experiență intensivă care are ca scop a iți aduce o înțelegere foarte clară despre cine ești TU, despre relația pe care o ai cu sinele tău superior si despre legătura cu Universul din care faci parte.

Acest Univers este ghidat de un set de legi care se aplică la tot si toate in jurul nostru, inclusiv noua.

Odata ce ajungem să (re)cunoaștem aceste legi universale și cum funcționează, si sa ne amintim de legatura noastra cu Universul in sine, din care facem parte si care face parte din noi, toti si toate, si odata ce ajungem sa ne conectam la puterea Sinelui Superior, incepem sa eliminam din viețile noastre durerea, ce nu isi are rostul, lipsa clarității, suferinta, neajunsurile, frica, neincrederea si alte emotii negative, care sunt de multe ori bazate pe lucruri pe care nu le înțelegem complet din lipsa de constientizare a cauzelor lor, dar pe care, de cele mai multe ori le acceptăm ca fiind normale si parte din viata cotidiana.

Insa „normalitatea" asta, desi comun intalnita, nu este necesara. Din contra, este doar un rezultat al programarii subonstiente si ne tine la distanta de adevaratul nostru scop in viata: acela de a ne bucura de tot ceea ce ne dorim, de abundenta, prosperitate, iubire, fericire, sanatate, success si tot ce e mai bun!

În masterclass vei primi multă claritate despre cum funcționează universul bazat pe aceste legi și, după acest curs iti va fi mult mai ușor să aplici legile in mod eficient în viața ta, ca să nu mai simți niciodată de acum încolo că te zbati împotriva curentului. Cheia de bază aici este să înveți să funcționezi cu aceste legi și nu împotriva lor, pentru că ele sunt universale, nu au excepție si, din păcate, a merge împotriva lor, desi se întâmplă mult prea des, este un proces absolut inutil, care nu creează decât durere, neajunsuri, lipsa și greutati în viață.

„Un ideal este doar o idee de care te-ai îndrăgostit”, spunea James Allen, si noi credem că este cea mai bună definiție pentru că exprimă clar ideea de bază, cum că sistemul nostru emoțional este cel mai bun sistem de ghidare pe care trebuie sa il urmam și vom vorbi detaliu despre astea în masterclass, mai ales când ajungem sa discutam legea vibrației și legea atracției universale care merg mână în mână si determină cât de mult putem materializa din ceea ce ne dorim.

De asemenea, vei învăța despre relația dintre libertate, energie și o gândire bazată pe abundență, si vei intelege cum să identifici, de acum încolo daca te lasi ghidat/a a face pași mai aproape de scopul dorit sau din contră, te îndepărtezi de acesta.

Materialele din prezentarea pentru acest master class sunt create de Sanda Kruger si este interzis sa fie copiate si reproduse pentru orice motiv, altul decat cel de educatie al participantilor.

Sanda este un master trainer de formare in domeniul de life, health si business coaching, care crede cu desavarsire in faptul ca o metamorfoza completa este posibila pentru oricine isi doreste asta destul incat sa depuna munca necesara pentru a-si schimba felul curent de gandire, credintele si valorile curente ce nu ii folosesc, si astfel obiceiurile de comportament care au adus persoana respectiva la rezultatele de pana acum, insa nu inca la indeplinirea viselor. Ea, ca si multi dintre clientii cu care a lucrat sunt dovada clara ca aceasta transformare este posibila!

Read Less >

Share this event

bottom of page