top of page
Mentalitatea Bazata pe Abundenta - Master Class Gratuit
Mentalitatea Bazata pe Abundenta - Master Class Gratuit

Mentalitatea Bazata pe Abundenta - Master Class Gratuit

Fa primul pas către viața prospera și fericita pentru care te-ai născut! Masterclass de 90 de minute in limba romana, oferit în zile diferite! Alege-ți data potrivită mai jos!

Registration is closed
See other events

Time & Location

Mar 21, 2023, 7:00 PM – 8:30 PM GMT+2

Live pe Zoom

Despre Eveniment

Acest masterclass special este creat ca să te Inspire către creșterea conștientizării de sine și către identificarea și dezactivarea limitărilor și blocajelor pe care le ai în viață, în special față de abundența financiară, dar în general legat de abundenta si ceea ce iti dorești și nu ai inca in oricare aspect al vietii tale. Intenția noastră este de a te conduce înspre Conștientizarea Puterii tale Mentale si a convingerii că poți obține și poți trăi exact tot ceea ce îți dorești în viață.

Aceasta serie de evenimente are loc LIVE pe zoom, si fiecare sesiune va dura între 60 și 90 de minute.

In acest curs vei învăța despre puterea minții tale și cum o poți folosi pentru ați atinge scopurile propuse, indiferent în ce domeniu sunt acestea, dar in special pe plan financiar, ceea ce noi stim ca este dorinta arzatoare a multora dintre clientii nostri.

Procesul de schimbare din punctul nostru de vedere, este bazat pe 4 pași mari:

1. Conștientizare - include a identifica cine ești tu, sinele tău si a avea o imagine clara asupra situatiei tale curente. Dar mai mult de atat, vrem sa te ajutam sa afli exact ce vrei în viață cu adevărat si de ce?

2. Credință - Bazată pe cresterea încrederii in sine si pe convingerea ta că pot să ajungi să-ți atingi visurile. Vei învăța cum să identifici și să Elimini blocajele legate de bani, si, de asemenea, vom adresa imaginea de sine și imaginea de merit de sine pe care le ai. Prin acest masterclass vei realiza că tot ce îți dorești este posibil pentru tine și vei începe să crezi in tine si in asta! Esti capabil/a sa faci orice si ai access la resursele necesare!

3. Acțiune - A acționa in directia propusa este Vital penru Success! Primul pas fiind DECIZIA de a incepe acum această transformare, pentru că numai așa îți poți atinge țelurile! Prin acțiune catre ele! De ce? Pentru ca Meriți această transformare, meriți banii, libertatea si fericirea la care visezi si tot ceea ce îți dorești în viață!

Noi ne propunem să te inspirăm, să faci primii pasi si să iesi din cercul vicios in care, poate fara sa iti dai seama, te-ai complacut pana acum.

4. Perseverența și consistența - De multe ori, oamenii sunt descurajați când țelurile lor nu sunt atinse în timpul sau prin metodele pe care și le-au propus. Oamenii sunt descurajați când li se raspunde Nu la o idee pe care o au și care lor li se pare nemaipomenită. Dar adevărul este că cei care într-adevăr au ajuns la succes și au ajuns să-și trăiască viața pe care și-au visat-o, au auzit NU și au trecut prin eșecuri și frică de sute, dacă nu de mii de ori! Si cu toate astea NU au renuntat! Au perseverat! Au lucrat la ei insisi si au crezut atat de mult in visul lor si capacitatea de a-l realiza, incat au inteles că eșecul este și el o parte importantă a succesului. Fiecare eșec și fiecare răspuns NU pe care îl primim este o lecție ce trebuie învățată și pe baza căreia trebuie mers mai departe. Atitudinea fiecaruia in aceste situatii este critica!

Si vei stii exact ce pasi trebuiesc facuti ca sa adopti o atitudine si o mentalitate bazate pe abundenta, pentru a lucra in tandem cu legile universale si a te folosi de toate metodele si uneltele pe care le ai la dispozitie.

Materialele din prezentarea pentru acest master class sunt create de Sanda Kruger si este interzis sa fie copiate si reproduse pentru orice motiv, altul decat cel de educatie al participantilor.

Sanda este un master trainer de formare in domeniul de life, health si business coaching, care crede cu desavarsire in faptul ca o metamorfoza completa este posibila pentru oricine isi doreste asta destul incat sa depuna munca necesara pentru a-si schimba felul curent de gandire, credintele si valorile curente ce nu ii folosesc, si astfel obiceiurile de comportament care au adus persoana respectiva la rezultatele de pana acum, insa nu inca la indeplinirea viselor.

Ea, ca si multi dintre clientii cu care a lucrat sunt dovada clara ca aceasta transformare este posibila!

Share this event

bottom of page