top of page
f2dc5377-5bb9-4c5f-a96d-fb0d4de5cb78.JPG

Curs de Abundenta si Manifestare

$1,997

Bine Ai Venit la cursul de 6 luni Specializat pe Abundenta si Manifestare | oferit de Sanda Kruger

DETALII IMPORTANTE

Cum sa identifici si sa elimini limitarile si blocajele din viata ta

Vei avea access saptamanal la noi materiale video, la E-Book si la Workbook

Sesiuni de coaching pe Zoom LIVE cu Sanda de 3 ori pe saptamana in primele 7 saptamani

Saptamanile 8-10 vor cuprinde Programul Intens de 21 de Zile de Implementare Transformationala care va oferi sesiuni de coaching zilnice pe Zoom cu Sanda

Saptamanile 11-52 vor cuprinde alternativ sesiuni de Mastermind in grup si sesiuni LIVE pe Zoom cu Sanda Kruger

Iti vei imbunatati relatia cu banii si abundenta prin a invata cum sa treci peste frica

Vei invata despre Legile Universale si cum sa traiesti si sa actionezi in armonie cu ele

Vei invata metode de manifestare foarte puternice pe care le poti aplica in orice domeniu din viata: sentimental, financiar, profesional, relational, etc.

Inveti tehnici avansate de reprogramare a mintii subconstiente si cum sa iti folosesti Constientul la capacitate maxima

Folosesti metode puternice pentru a-ti (re)construi Imaginea de Sine 

CURSUL CUPRINDE

- sesiuni online LIVE prin Zoom cu coach Sanda Kruger, formator de coaches

- materiale video pre-inregistrate

- Manual oferit in format ebook

- Carte de Lucru in format ebook

Curs Acreditat

Acreditat de Continuing Professional Development Standards Agency (Provider No: 50134), institutie recunoscuta pe plan international

 

Program Structurat pe 12 luni cu Instructor
De la Incepator la Avansat

Experienta nu este necesara

Limba Romana
Cursul este Oferit la Date Prestabilite.

 

Creezi si folosesti tehnici de mastermind si responsabilitate pentru successul garantat pe care ti-l doresti

Sesiuni private de coaching 1 la 1 cu Sanda sau alt coach din echipa ei vor fi deschise si oferite periodic

LOCURILE SUNT EXTREM DE REDUSE PENTRU CALITATEA REZULTATELOR
Rezerva ACUM!
8 Februarie, 2023
* 22
 Februarie, 2023
*5
 Martie, 2023

"Mi-a adus multa bucurie acest program. M-a binecuvantat. Nu pot explica in totalitate, dar totul a fost atat de practic si predat foarte bine incat am simtit ca sunt incarcata cu o energie noua, incat pot sa adopt si sa aplic acest fel de gandire si sa imi vindec vechiul Sine si mai mult. A fost o experienta minunata!"

Shalonda W.

CE VEI INVATA

 • Cum sa aplici o gandire bazata pe Abundenta si Bogatie

 • Cum sa Iti Creezi O NOUA Imagine de Sine

 • Cum sa aplici Corect si Eficient Legile Universale

 • Cum sa folosesti Uneltele Nemaipomenite pe Care le ai la dispozitie la Nivelul Mintii Constiente

 • Cum sa folosesti unelte si metode foarte Puternice pentru a-ti reprograma Subconstientul

 • Cum sa iti schimbi Credintele si Valorile existente care nu iti servesc la nimic bun

 • Cum sa adopti si sa aplici noi structuri comportamentale pentru a crea noi Obiceiuri Folositoare in viata

 • Cum sa Manifestezi Ideaalurile, Visele si Telurile Propuse

 • Cum sa creezi noi Rezultate in viata de zi cu zi

 • Cum sa iti mentii responsabilitatea si progresul in schimbarile prin care vei trece

 • Cum sa iti imbunatatesti Imaginea de Sine si Cat Percepi ca Meriti

 • Cum sa te conectezi cu Sinele Superior

 • Cum sa Meditezi Eficient si sa Folosesti si alte metode puternice pentru ridicasre nivelului energetic la care te afli zilnic

 • Cum sa imbunatatesti Atitudinea Ta Zilnica catre Tine, Catre Sinele Tau si Catre Altii

 • Cum sa Devii Selectiv/a si sa iti alegi mediul potrivit

 • SI multe altele...

 

DESPRE ACEST CURS: 

 • Dorești cu pasiune să îți dezvolți o gândire bazată pe abundență, cu scopul de a construi și a trăi o viață prosperă și fericită?

 • Simți că este timpul să îți traiesti cele mai adanci visuri?

 • Vrei să-ți îndeplinești dorința de a construi o viață mai bună, de a avea relații fericite, de a avea mai mulți bani in banca, de a trăi în recunoștință și apreciere, dar nu știi unde să începi?

 • Vrei să te ajuți pe tine însuți/însăți, si în același timp vrei să fii și o inspirație pentru altii?

 • Vrei sa identifici și sa dezactivezi credințele limitative și blocajele existente in subconștientul tau?

 • Vrei să trăiești o viață abundentă din punct de vedere financiar și emoțional, o viata usoara si plina, fără greutăți?

 • Vrei să trăiești o viață construita de tine, dupa termenii tăi, cu care sa inlocuiesti viața actuala, pe care simti ca o traiesti în termeni impuși de alții?

 • Simți că este scopul tău să dezactivezi limitările personale, să îți crești nivelul de iubire si stima de sine, sa schimbi felul in care te vezi pe tine, și să devii o persoană mai bună, mai împlinită, mai abundentă și mai conectată la Conștiința Divină nu numai pentru ca iti aduce tie beneficii, dar pentru ca ii ajuta si pe cei pe care îi iubești?

 • Ești înconjurat/a de oameni pe care îi vezi că se chinuie cu viața lor de zi cu zi și au greutăți în a-și plăti facturile lunare, sau poate ca au bani, dar nu își pot găsi partenerul ideal, sau poate că au tot ce le trebuie, dar chiar si-asa se plâng în fiecare zi despre ceea ce nu merge bine în viața lor, si te simți influențat/a de starea lor de spirit?

 • Simți că, oricât de mult ai încerca să alegi un grup de oameni în jurul tău care să îți inspire bunăstare, nu reușești să te înconjori decât cu indivizi care simt nevoia să critice și să se plângă zilnic și oricât de mult încerci să-i ajuți, te simți ca și prins/a în colivie împreună cu ei, si ai vrea să găsești modalitatea de a te ghida pe tine insuti/ însăți și eventual de a ii inspira și pe ei să se elibereze de grijile pe care și le impun fara sa isi dea seama?

 • Vrei să iti găsești calea și să fii ghidat/a către viața de calitate, pe care stii că o meriți și despre care știi că este posibilă?

 • Vrei să adopți o mentalitate abundentă prin a schimba nu numai felul în care gândești, dar și felul în care te comporți si toate acțiunile tale până la punctul în care îți dezvolți imaginea de sine și o perceptie sanatoasa despre ceea ce meriți?

 • Vei sa ajungi la noi nivele de inteligenta emotionala, făcând astfel o diferență în viața ta și a celor din jurul tău?

 • Refuzi să stai la un nivel vibrațional mediocru?

 • Alegi să trăiești o viață extraordinară din toate punctele de vedere, inclusiv cel financiar?

 • Cauți o oportunitate reală să iei controlul asupra minții tale. folosind metode care au fost dovedite că și eficiente in facilitarea schimbării?

 • Doresti sa iti dezvolti nivelele de conștientizare și sa înveti cum să aplici în mod armonios legile universului în viața ta?

 • Vrei să-ți descoperi adevărata putere și să ajungi să te conectezi cu sinele tău Superior, si astfel să dai deoparte orice te-a ținut înapoi sau pe loc până acum, si înțelegi că astfel îți poți crea viața abundentă pe care o meriți?

 • Vrei să oprești vocile din capul tău care spun: „ Nu pot.”, „ Nu sunt capabil/a.”, Nu sunt destul de bun/a.”, „Nu îmi pot permite.”, „ Nu am voie.” si alte gânduri limitative care există în subconștientul tău?

 • Vrei un program de coaching complet care a fost testat si aplicat de mii de oameni înaintea ta, si este dovedit a duce la rezultatele dorite atunci când este aplicat pas cu pas, cu ghidarea unui coach specializat?

 • Cauți un program de coaching serios care să îți ofere nu câteva săptămâni, ci 12 luni de transformare, în care ai posibilitatea de a învăța și de a implementa pas cu pas?

 • Cauți un program de coaching care să-ți ofere pe lângă informație, claritate de sine și implementare eficienta, si un proces ghidat de continuare a transformării pentru destul timp ca să poată fi pusă în practică pentru restul vieții?

 • Sau poate ți-a trecut prin cap că ai vrea să devii tu insati/insuti un life coach și vrei să faci primii pași în această direcție, pentru că simți că menirea ta este să aduci o putere transformațională în viețile altora?

Oricare ar fi motivul/motivele tău/tale dintre cele de mai sus, acest curs îți oferă Metode și Strategii Testate și dovedite capabile să îți schimbe mentalitatea curentă pentru a facilita transformare, de durata, si rezultate pe care nu ai putut să le obții singur/a.

Ca și structură principală acest curs de 12 luni Include 3 pași mari:

 1. Primul pas este să cresterea capacitatii de conștientizare și claritatea despre cine ești TU, unde ești în viață, fata de unde ti-ai dorii să fii, si în același timp, care sunt factorii determinanți care te-au adus pana la rezultatele prezente.

 2. Al 2-lea pas este de a implementa în mod continuu schimbarea și transformarea dorite, prin ghidare si coaching organizat in grupuri mici sau individual. Exercițiile se vor efectua în grupuri si în același timp, lucrând individual, fiecare in parte si impreuna cu Sanda. Tot aici includem și programul intensiv de 21 de zile pentru abundență si transformare, care cu siguranță iți va aduce schimbări de durată în viață.

 3. Al 3-lea pas este de a oferi Accountability, sau tragerea la răspundere și continua dezvoltare prin sesiuni de mastermind și prin Sesiuni de coaching intensiv.

Acesta este momentul tău în viață în care trebuie să decizi pentru tine însuti/insati, si este o decizie foarte importantă:

Vrei să rămâi aceeași persoană care ai fost până acum cu aceeași mentalitate care te-a dus exact la rezultatele pe care le ai astăzi, sau vrei mai mult de la viață?

Vrei să ieși în evidență din mediocritate si sa trăiesti o viață abundentă și prosperă, o viață pe care mulți și-o doresc, dar puțini o au, sau alegi să trăiești în continuare exact așa cum ai făcut-o până acum?

A fi propriul tău lider și a fi un individ cu succes este vital în procesul de a trăi în abundență, fie ea financiară, emoțională, profesională, si de orice fel. O viață armonioasă în care să fii complet satisfăcut/a, vine mult mai ușor când ai cunoștințele necesare și structura de transformare pe care noi le oferim.

În acest curs: 

 • Vei construi o fundație puternică pentru a știi cum să devii abundent/a și cum să manifestezi orice îți dorești în viață.

 • Vei descoperi De ce-ul tau cel mai personal și adânc

 • Ai posibilitatea de a deveni un/o expert/a la abundență și manifestare pentru tine însuti/nsăți, si pentru a beneficia de ceea ce îți aduce această stare energetică nemaipomenita

 • Te vei pregăti si vei pune baze solide pentru creșterea personală și pentru a trece peste orice obstacol sau provocare ce pot apărea de-a lungul procesului transformațional.

CUPRINSUL CURSULUI

 

SAPTAMANA 1:

Sectiunea 1: Introducere

 • Cine este Satori Romania si de ce sa mergi pe drumul asta cu noi

 • Fa cunostiinta cu Sanda Kruger, coach-ul tau.

Sectiunea 2: Mentalitatea Bazata pe Abundenta

 • Ce este mentalitatea bazata pe abundenta?

 • Mentalitatea bazata pe abundenta fata de mentalitatea bazata pe lipsa

 • Mentalitatea este mai importanta decat a avea un plan perfect

SAPTAMANA 2: 

Sectiunea 3: Identificarea Credintelor Limitative in Legatura cu FInantele si Abundenta

 • Consciousness and the human mind

 • Cosntiinta si mintea umana

 • Programarea subconstienta

 • Mentalitatea bazata pe modelare si dorinta mimetica

 • Puterea cuvintelor

 • Evenimente specifice din viata

 • Mentalitatea bazata pe a da vina

 • Mentalitatea bazata pe a te plange

 • Mentalitatea bazata pe vina si Sindromul Impostorului

 • Despre Frica de a avea mai multi bani

 • Mentalitatea Bazata pe a munci din greu

 • Importanta Meritului Personal

SAPTAMANA 3: 

Sectiunea 4: Identifica Motivatia Banilor si Cum Arata Libertatea Financiara

 • What’s Your Motivation? BUSINESS

 • Care iti e motivatia? AFACERE

 • Care iti e motivatia? BANI

 • Care iti e motivatia? STIL DE VIATA

 • Cum ti s-ar schimba viata daca ai deveni milionar/a?

 • Joaca jocul banilor ( cum arata libertatea financiara)?

 • Cum gandesc oamenii bogati

 • Banii lucreaza pentru mine, nu eu pentru bani

 • Gandeste Maret

 • Diferenta dintre a-ti creste bunastare si a acumula bani

 • Credinta

 • Activitate pentru a-ti dubla banii ( deschide-ti mintea catre abundenta)​

SAPTAMANILE 4 and 5: 

Sectiunea 5: Unelte Pentru Schimbare si Success

 • The stages of change

 • Stadiile schimbarii

 • Cum adresam frica de schimbare

 • Seteaza teluri care inseamna ceva

 • Teoria Social Cognitiva

 • Eficacitatea de Sine

Sectiunea 6: Legile Universale si Abundenta

 • Freedom and the abundance mindset

 • Libertatea si gandirea bazata pe abundenta

 • Energia si gandirea bazata pe abundenta

 • Introducere la legile universale

 • Legea Constiintei Dinei/Legea Unitatii

 • Legea Vibratiei

 • Legea Polaritatii

 • Legea Corespondentei

 • Legea Atractiei Universale

​​

SAPTAMANILE 6 and 7:

Sectiunea 9: Neurostiinta: Reprogramarea Mintii

 • Puterea a fi prezent

 • Diferenta dintre Apreciere si Recunostinta

 • Puterea Aprecierii

 • Puterea Afirmatiilor

 • Puterea Vizualizarii

 • Puterea Meditatiei

 • Puterea Jurnalului

 • Puterea Disciplinei de Sine

 • Putea la Mastermind

 • Puterea Conectarii cu Natura

 • Puterea Inteligentei emotionale

SAPTAMANILE 8, 9, 10: 

Sectiunea: Programul de 21 de zile de Transformare Intensa si Manifestare

 • Introduction to the 21-day Program

 • Introducere la programul de 21 de zile

 • Ziua 1 - Creaza-ti ritualul de dimineata

 • Ziua 2 - Seteaza-ti telurile

 • Ziua 3 - Viziunea Asupra Vietii tale si conectarea cu natura

 • Ziua 4 - Creaza-ti Imaginea Persoanei invingatoare din tine

 • Ziua 5 - Inteligenta Emotionala si Coeficientul Emotional

 • Ziua 6 - Identifica-ti noile credinte

 • Ziua 7 - Ziua Focusului Mental - Preia Controlul Gandurilor Tale

 • Ziua 8 - Iertarea

 • Ziua 9 - Tine Piept Fricii

 • Ziua 10 - Elibereaza-te de trecut

 • Ziua 11 - Elibereaza-te de viitor

 • Ziua 12 - Alegeti activitatile si grupul de oameni

 • Ziua 13 - Creaza-ti ritualul de seara

 • Ziua 14 - Zi de Reflectare - Cum te simti acum?

 • Ziua 15 - Proiecteaza catre viitor

 • Ziua 16 - Gaseste un Mentor

 • Ziua 17 - Scrie o scrisoare catre tine in viitor

 • Ziua 18 - Incepe grupul de mastermind

 • Ziua 19 - Inregistreaza-te pentru un seminar, workshop pentru crestere personala, bani, etc

 • Ziua 20 - Considera daca ai nevoie de coaching in privat

 • Ziua 21 - Actioneaza Inspirat

 • Ziua 22 si mai departe

SAPTAMANILE 11-52 si Continuarea Procesului Transformational:

 • Sesiuni Bi-lunare de Mastermind

 • Continua programul de Responsabilitate

 • Sesiuni pe Zoom cu Sanda

CINE OFERA ACEST CURS?

Snapchat-949571076.jpg

 

Sanda Kruger este instructorul principal pentru acest curs si este in viata de zi cu zi un coach de formare pentru cei care doresc sa invete sa devina coaches de cariera si sa intre cu pasul drept in aceasta industrie. Sanda este fondatoarea Satori Romania, Success Coaching Academy, colaborand cu Transformation Academy si alte academii internationale in domeniu. Este director creativ pentru doua programe de fitness originale: BellyCore(R) Fitness si AquaCor Fitness, si este un lider vizionar cu mai mult de 15 ani de experienta in afaceri, investitii in imobiliare si industria de health si life coaching. Nascuta si crescuta in Bucuresti, Romania, Sanda a fost de mica interesata in dezvoltarea personala si in a deveni o versiune mai buna a sa pe zi ce trece, dedicandu-si timpul studiilor in materie de filosofie, capacitatea mintii umane, antreprenoriat si cresterea bunastarii financiare. Dupa ani de cercetare si studii in domeniu, Sanda a ajuns la concluzia ca simpla constientizare a limitarilor ei personale venit din mediul in care a crescut este numai primul pas catre o transformare completa pe care si-o doreste. Munca in sine pe drumul schimbarii personale a inceput de-abia dupa aceea prin pasi practici de reprogramare a gandirii sale subconstiente. Mai intai a lucrat la dezvoltarea mai adanca a constientizarii de sine, si la dezvoltarea drumului sau catre spiritualitate. A descoperit puterea meditatiei si a conectarii cu Sinele Superior si a studiat intens lucrarile celor ce au reusit sa ajunga la libertatea financiara pe care si-au dorit-o. Cativa ani mai tarziu, prin folosirea metodelor pe care le ofera in acest curs, Sanda si-a descoperit puterea de a manifesta exact ceea ce si-a dorit in viata si cu cat a manifestat mai mult si mai puternic, cu atat i-a fost mai clar ca scopul sau principal este de a trai in abundenta si de a-i ghida si pe altii sa faca la fel. Astfel, acest curs a fost creat din aceasta dorinta de a ajuta si pe altii sa isi identifice limitarile si ce ii tine la distanta de ceea ce isi doresc cu adevarat. Pasiunea sa pentru o educatie diferita si credinta de neclintit ca fiecare individ poate si merita sa aiba parte de abundenta si prosperitate, impreuna cu metodele utilizate in acest curs, s-au dovedit de mii de ori pana acum, ca fiind de succes in procesul de a inspira si ghida clientii si studentii ei catre manifestarea adevaratului potential de care sunt capabili.

Sunteti pe maini bune! 

INVATA 

 • ​Curs intensiv de 12 luni

 • Curs oferit de un instructor de top si coach trainer

 • Cea Mai Mare valoare si cel mai bun pret din industrie

 • Nu e nevoie de experienta anterioara

 • Metode ce au dat rezultatele dorite la mii de clienti pana in prezent

'Un program extraordinar. Sunt pe un drum de 'manifestare' de ceva vreme, dar programul asta mi-a adus credinte noi. Sanda, Joeel si Natalie sunt clari si la subiect. Va multumesc!'

Tracy H.

bottom of page