top of page
Business lady

Antreprenoriat si Dezvoltare Profesionala

Cursuri de Formare, Antreprenoriat si dezvoltarea afacerilor si a aptitudinilor in materie de vanzari si relatii cu clientii

Sale Branding

CURS DE FORMARE - DEVINO EXPERT IN VANZARI! 

Cursul nostru specializat pe vânzări este creat pentru a-ți oferi instrumentele și tehniciile de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de vânzare și a-ți crește performanța în acest domeniu. Ghidat de experți în vânzări și marketing, vei învăța cum să-ți construiești o strategie de vânzare eficientă, cum să-ți dezvolți abilitățile de negociere și cum să-ți atragi clienții prin promovarea eficientă a produselor sau serviciilor tale. Acest curs este perfect pentru antreprenori, vânzători și orice persoană care dorește să-și îmbunătățească abilitățile de vânzare și să-și crească veniturile. Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te acum la cursul nostru specializat pe vânzări și ia-ți cariera în propriile mâini!

Este adevărat că vânzările sunt una dintre cele mai comune ocupații întâlnite în lume, și asta se datorează faptului că vânzările sunt esențiale pentru orice afacere sau organizație care dorește să își crească veniturile și să își extindă activitatea. Chiar și activitățile cotidiene pe care le facem implică o formă de vânzare, cum ar fi a zâmbi cuiva și a primi un zâmbet înapoi sau a oferi un cadou cuiva și a primi un mulțumesc în schimb. Vânzările sunt într-adevăr pretutindeni în jurul nostru și ne afectează viața într-un fel sau altul. Prin urmare, dezvoltarea abilităților de vânzare și a înțelegerii psihologiei de vânzare poate fi benefică nu numai în cariera de vânzări, ci și în viața personală și profesională.

*Toate cursurile de formare sunt acreditate international si sunt oferite numai in limba engleza.

CURS DE FORMARE - DEVINO UN BUSINESS LIFE COACH PENTRU STARTUPS!

ANTREPRENORIAT PENTRU FEMEI

Bun venit la cursul nostru special creat pentru femei care doresc să înceapă propria afacere! Acest curs îți oferă toate informațiile și instrumentele de care ai nevoie pentru a transforma visul tău de a avea propria afacere într-o realitate.

În acest program, vei fi ghidată de experți în antreprenoriat și marketing care au experiență în a ajuta femeile să-și îndeplinească visul de a avea propria afacere. Vei învăța cum să-ți identifici pasiunile și talentele, să-ți stabilești obiective realiste și să-ți dezvolți un plan de afaceri viabil.

În plus, vei învăța cum să-ți construiești o imagine de brand puternică și cum să-ți promovezi afacerea online și offline. Vei învăța cum să-ți atragi clienții și să-ți crești vânzările prin strategii de marketing eficiente și cum să-ți menții relațiile cu clienții pe termen lung.

Un alt aspect important al acestui curs este comunitatea de femei antreprenoare cu care te vei conecta. Vei avea oportunitatea de a învăța și de a-ți împărtăși experiențele cu alte femei care împărtășesc aceleași interese și aspirații ca tine.

La finalul cursului, vei fi pregătită să începi propria afacere și să-ți transformi visul în realitate. Vei avea toate cunoștințele și instrumentele necesare pentru a-ți dezvolta afacerea și a o duce la nivelul următor.

Nu rata această oportunitate unică de a învăța cum să-ți începi propria afacere și de a-ți atinge potențialul maxim. Înscrie-te acum la cursul nostru special creat pentru femei și începe să-ți construiești afacerea pe care ți-o dorești!

*Toate cursurile de formare sunt acreditate international si sunt oferite numai in limba engleza.

Business Meeting

CURS DE FORMARE PENTRU LIFE COACH 

Să fii un life coach poate fi o experiență deosebită și cu adevărat satisfăcătoare. În calitate de life coach, îi ajuți pe oameni să-și descopere adevăratele lor pasiuni și abilități, să-și depășească limitele și să-și îndeplinească obiectivele personale și profesionale. Beneficiile deosebite ale acestei profesii sunt numeroase. În primul rând, poți fi înconjurat de oameni pozitivi și motivați, care sunt dedicați îmbunătățirii vieții lor și care îți oferă posibilitatea de a-i ajuta să-și îndeplinească visurile.

În al doilea rând, poți dezvolta o relație de încredere și empatie cu clienții tăi, fapt ce îți poate oferi satisfacții emoționale profunde și te poate încărca cu energie pozitivă. A fii un life coach îți poate oferi oportunitatea de a-ți construi propria afacere și de a-ți câștiga independența financiară, dar și de a contribui la crearea de bunăstare și fericire în viața altor persoane.

*Cursurile de formare sunt acreditate international si sunt oferite numai in limba engleza.

Life Coach
Citrus Fruits

CURS DE FORMARE PENTRU HEALTH COACH!

Să devii un health coach poate fi o experiență deosebită și cu adevărat satisfăcătoare. În calitate de health coach, îi ajuți pe oameni să-și îmbunătățească sănătatea, să-și îmbunătățească calitatea vieții și să-și depășească limitările în ceea ce privește stilul de viață și obiceiurile alimentare. Beneficiile deosebite ale acestei profesii sunt numeroase. În primul rând, vei fi implicat într-un domeniu care este în plină dezvoltare și care atrage din ce în ce mai mulți oameni. Vei avea oportunitatea să-ți împărtășești cunoștințele și să-ți încurajezi clienții să-și îndeplinească obiectivele de sănătate și de fitness. În al doilea rând, vei avea oportunitatea de a-ți construi propria afacere, de a-ți câștiga independența financiară și de a face ceea ce îți place. În cele din urmă, să fii un health coach îți poate oferi satisfacția că ai ajutat oamenii să-și transforme viața și să-și îmbunătățească sănătatea și bunăstarea. Cu cunoștințele tale și cu experiența ta, vei fi capabil să îi ajuti pe clienții tăi să ia decizii mai bune și să își construiască obiceiuri mai sănătoase pentru a-și îmbunătăți sănătatea și starea generală de bine.

* Toate cursurile noastre de formare sunt acreditate international si oferite numai in limba engleza.

bottom of page