top of page

Sanda Kruger ofera sesiuni de channeling prin conectare si transmitere de mesaje directe de la

Consiliul de Lumina de pe Erra

"Suntem Pleiadieni, si ne numim Consiliul de Lumina de pe Erra, sau Consiliul Inalt de pe Erra, un colectiv de fiiințe galactice din dimensiunea a 5-a, originare din Taygeta, din constelatia Pleiade. Folosim acest canal uman aici, pe Pământ, pentru a împărtăși mesajul nostru și pentru a răspândi umanității lumina si iubirea noastra, in aceste vremuri speciale in care umanitatea tranzitioneaza si ea în dimensiunea a 5-a.

Suntem aici ca sa va spunem ca acum este momentul să renunțați la frici și la alte frecvențe joase și să vă conectați cu cea mai înaltă posibilă energie vibrationala, îmbrățișând pe deplin existența voastră în a 5-a dimensiune pe Pământ, lasand in urma conditionarea si densitatea 3D.

Dacă intuiția v-a ghidat către aceste informații pe aceasta pagina, este foarte probabil că sunteți 'starseeds' - ființe de origine cosmică pe Pământ, prezente aici si acum pentru a contribui la ascensiunea planetei si a civilizatiei umane. Multe suflete s-au întrupat pe Pământ în aceste timpuri pentru a experimenta și a sprijini planeta și umanitatea în tranziția lor de la 3D la 5D. Este minunat sa fii aici si este o alegere pe care cu totii ati facut-o, iar acum multi incepeti sa va aduceti aminte cine sunteti si de ce sunteti aici.

Noi iubim Perla Albastră, cum îi spunem Pământului, și multe nave pleiadiene sunt în orbită în jurul planetei chiar acum, susținând tranziția Pământului și a umanității în realitatea 5D.

Împreună cu multe alte ființe, suntem ceea ce ați numi rudele voastre galactice. Suntem mereu alaturi de voi, susținându-vă și încurajându-vă în această experienta.

Vă puteți conecta întotdeauna cu noi si alte fiinte ca noi, prin conectarea cu Sinele vostru Superior.

Suntem de asemenea aici cu ajutorul acestui canal uman si a altora ca ea. Cu ajutorul conectarii cu ea, va puteti ridica vibratia si va puteti conecta si voi, fiecare in parte cu ghizii si ingerii vostri. Prin expunerea vibratiei noastre, va putem usura conectarea directa cu ei. 

Suntem parte din Sinele Superior al acestui canal uman de transmisiune (in limba engleza - vessel), care are un contract sufletesc cu noi. Ea este aici pentru a răspândi si impartasi vibratia energetica a celei de-a 5-a dimensiuni și pentru a oferi sprijin pentru rețeaua principală de energie a planetei Pământ. (the main grid of the planet).

Noi suntem conexiunea ei principală, dar nu suntem singura ei conexiune.

Dorim sa va spunem ca sunteți iubiți și susținuți in fiecare moment, dincolo de ce va imaginați ca fiind posibil." - The Pleiadian High Council of Erra

*Aceasta transmisie a fost facuta original in limba engleza si a fost tradusa si adaptata la limba romana.

Sanda Kruger ofera sesiuni de channeling prin conectare si transmitere de mesaje directe de la

Maestrii (Ascendenti) Inaltati

Maeștrii (Ascendenti) Înălțați  sunt un grup de 12000 de Ființe de Lumină în Dimensiunea a 12-a, ființe care au fost - și multe sunt din nou în prezent - încarnate pe Pământ. Pe multi îi cunoașteți deja sub numele de Iisus, Fecioara Maria, Maria Magdalena, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel, Arhanghelul Rafael, Arhanghelul Metatron, Adamus Saint Germain și alții. Energia Maeștrilor Înălțați este o sursă foarte puternică de vindecare și multe „miracole” sunt posibile prin conectarea cu aceastia și urmându-le îndrumările. Sanda canalizează energia sacră hristică feminină și este complet susținută de prezența Mariei Magdalena, Fecioarei Maria și a lui Iisus Hristos în sesiunile si transmisiile sale.

Sanda Kruger ofera sesiuni de channeling prin conectare si transmitere de mesaje de lumina, pentru vindecare, de la

Arhangelii de Lumina de pe Sirius

Cu originea sufletului său din Sirius, Sanda deține codurile ADN necesare ( numite the Blue Codes) și a primit activarea pentru a folosi tehnologia vindecatoare si protectoare a Sferei Albastre, specifica celor de pe Sirius, pe care o poate folosi pentru a ridica vibrația și a facilita vindecarea altora atat in persoana, cat si de la distanta.  Apa este elementul principal care o conectează cu familia sa sufletească de pe Sirius si astfel, acest element ii este foarte util, la nivel planetar fiindu-i de folos in procesul de facilitare de energie pentru vindecare. De asemenea, Sanda își amintește de viețile anterioare pe Pământ, în timpul Atlantidei, Lemuriei și Egiptului Antic.

Acesta este un subiect in care multi clienti sunt interesati in legatura cu ei insisi si cu datoriile carmice pe care unii le au de platit.

Una dintre cele mai frumoase amintiri ale Sandei este cea din copilăria petrecută în Lemuria, trăind într-un frumos palat de cristal.

bottom of page