top of page
Beach Deck

Misiunea si Filosofia Satori Romania

'When someone tells you "You can't", they're showing you their limits. Not Yours!'

"Când cineva iți spune "Nu poți", iți arată limitele lor, nu pe ale tale!" Dwayne "The Rock" Johnson

Misiunea

 

Misiunea noastră este să oferim uneltele și modelele necesare îmbunătățirii semnificative a calității vieții cursanților noștri prin înțelegerea și aprofundarea relației cu ei înșiși și cu lumea. Ne ajutăm cursanții să dezvolte o gândire elevată care să le permită să atingă toate scopurile pe care și le propun. 

 

Filosofia Satori Romania

 

Pentru noi, educația înseamnă dobândirea de aptitudini care să ne permită să construim noi modele mentale. Acest nou mod de gândire va stimula în noi emoțiile necesare pentru a putea să efectuam activități noi și să deprindem obiceiuri noi. Astfel vom putea depăși blocajele curente care ne țin prizonieri în zona noastră de confort, adesea de eșec, și vom putea începe să ne dezvoltam în direcțiile pe care ni le dorim.

 

Credem cu pasiune în dezvoltarea personală. Adevăratul success nu constă în ceea ce reușim să obținem în viață, ci în persoana care devenim pe parcusul acestui drum și în puterea pe care ajungem s-o căpătăm astfel încât să-i putem ajuta și influența la rândul nostru pe alții.

Coaching-ul este pentru toată lumea!

 

Coaching-ul este o formă de dezvoltare personală sau profesională care aduce cu sine o structură, un ghid, un partener de responsabilitate (accountability partner), o formă inedită de sprijin și potențiale prietenii pe viață. Prea multe vise și dorințe rămân doar la stadiul de idei, astfel încât credem că nimeni nu își poate permite să NU aibă un coach. Coaching-ul oferă susținerea și rigoarea necesare pentru a crea o schimbare individuală de durată.

“Succesul fară împlinire, este cel mai mare eșec” – Tony Robbins

 

De asemenea, noi credem că antreprenoriatul este forma supremă de împlinire personală, pentru că oferă omului puterea de a-și determina propriul destin! Suntem susținători convinși ai micilor antreprenori care au avut curajul să înceapă ceva pe cont propriu!

 

Ne propunem să stârnim în fiecare cursant o dorință puternică de creștere și de dezvoltare personală și profesională.

 

Vrem să oferim fiecărei persoane care “ne trece pragul” convingerea de nezdruncinat că poate avea libertatea mentală, emoțională și financiară de a trăi în prosperitate, urmându-și visele și folosindu-și talentele și noile obiceiuri pentru a avea un impact pozitiv asupra lumii înconjurătoare.

Echipa Noastra

Snapchat-949571076.jpg

Sanda Kruger

Sanda Kruger este un antreprenor în domeniul coaching-ului, cu o experiență de peste 20 de ani în coaching și dezvoltare de afaceri, având în spate peste 35.000 de clienți din peste 200 de țări. De asemenea, este investitor imobiliar și a învățat strategii de afaceri remarcabile, tehnici de vânzare și marketing, abilități de comunicare și stabilire de obiective, aplicate în practică, prin proiecte de viață, experiențe antreprenoriale și profesionale.

 

Această expertiză practică, alături de filosofia ei și educația în afaceri, i-au oferit Sandei o perspectivă completă asupra antreprenoriatului, dar pentru ea, aceasta nu a fost suficientă. Ea dorea să învețe cum să depășească propriile limite personale, deoarece este o fermă adeptă a Libertății Ultime, care trebuie să includă TOTUL: mental, emoțional și financiar! Prin peste 10 ani de studiu al conceptelor precum paradigmele, conversiile de mentalitate, auto-cunoașterea, armonia, adevărata cunoaștere și legile universale pe care miliardarii lumii și oamenii de succes le împărtășesc în cărțile și interviurile lor, împreună cu pasiunea pentru studiul a ceea ce aveau de spus neurologii despre creierul uman, procesul de autodescoperire a condus-o pe Sanda la răspunsuri clare, materializate prin propriile rezultate de succes, și astfel, s-a apropiat de validarea scopului ei de viață de a împărtăși cunoștințe adevărate și de a ghida alții în călătoria lor.

 

Este expertă în tehnici de abundanță și manifestare, afaceri și vânzări, dar consideră că starea de bine este totală doar atunci când mintea, corpul și sufletul sunt în armonie, motiv pentru care a creat retrageri pentru clienții ei, unde toate aceste elemente pot convergi! Sanda este, de asemenea, creatoarea a două programe originale de fitness: BellyCore® Fitness și AquaCor® Fitness.

 

Este CEO-ul Success Coaching Academy și iubește să lucreze cu echipa ei și alți coach-i pentru a aduce clienților noștri calea clară către bunăstare și prosperitate pe care au dorit-o întotdeauna și pe care o meritau.

Ligia Badea

Ligia Badea este antreprenor si Life Coach, cu o experiență de 15 ani în diferite roluri ce au avut la bază oamenii şi dezvoltarea lor personală şi profesională. 

 

Din 2014 până în 203 a deținut poziții de management în domeniul HR în companii de top în industriile lor. Ȋn această perioadă a crescut echipe, a coordonat şi implementat o varietate de proiecte, ghidată de gândirea critică şi de o sinceră curiozitate legată de oameni și de aspecte precum ”de ce job ar avea nevoie o persoană pentru a-şi atinge obiectivele personale şi profesionale”, sau ”cum impactează liderii cultura organizațională şi cum funcționează în realitate conceptul generalizat “motivația la locul de muncă”.

 

Ȋncepând cu 2023 este Coach acreditat ICF (ACC), având o activitate atât de Coach cât şi de Trainer, prin susținerea cursului Abilități de coaching aplicate în relația profesor-elev în cadrul programului ROSE (Romania Secondary Education Project).

 

Din dorința Ligiei de a oferi copiilor un mediu în care prezența și conexiunea autentică sunt prioritare, în 2024 a luat naştere ideea Artă în Coaching.  Misiunea ei este de a fi Life Coach, a inspira și a ghida femeile, mamele, pentru a găsi o cale alternativă, în care pot fi atât mame împlinite, cât și femei conectate la propria lor autenticitate și intuiție. În plus, prin intermediul practicii sale de pictură intuitivă ghidată, oferă un spațiu sigur și creativ pentru explorarea și valorificarea propriei intuiții şi de procesare a emoțiilor.  
 

WhatsApp Image 2024-04-22 at 18.22.05.jpeg

Anamaria Dobos

Anamaria Dobos este absolventă în drept administrativ la Universitatea din București, România, având o carieră strălucitoare ca Manager de Birou, Manager al Procedurilor de Risc și Analist Financiar. A început experiența în cadrul Deloitte, una dintre cele mai mari companii multinaționale la nivel mondial, și a continuat cu nume sonore precum Alexandrion Group, East Coast Financial Services și Global Hub Group. De-a lungul acestor ani, s-a mândrit cu nivelul său înalt de competență și eficiență, atenția sa la detalii, consecvența și devotamentul, precum și capacitatea sa de a se concentra asupra găsirii soluțiilor, iar astăzi poate pune toate aceste calități în slujba Școlii de Imobiliare Flipping the Odds™.

 

Succesul pe termen lung al Anamariei se bazează pe fiabilitatea ei, dedicarea pentru munca în echipă și ajutorul acordat celorlalți în îndeplinirea sarcinilor lor într-un mod impecabil, bazat pe etica ei de muncă incontestabilă. În timpul liber, Anamaria se bucură de grădinărit, dans, călătorii și petrecerea timpului alături de familie.

Joeel & Natalie Rivera

Joeel și Natalie sunt cofondatori ai Transformation Academy, unde antrenează antreprenori de ultimă generație, lideri de gândire și coach-uri de viață cum să-și stăpânească mentalitatea și să creeze o afacere orientată spre scop, astfel încât să-și poată monetiza pasiunea și să trăiască viața în conformitate cu propriile lor termeni. Joeel este fost profesor de psihologie, cu un master în consiliere și educație, și își completează în prezent teza de doctorat în psihologie.

Joeel și Natalie au înființat mai mult de o duzină de afaceri, de la un centru non-profit pentru adolescenți până la o companie de publicare și o academie de formare online. În 2015, o boală pe termen lung i-a inspirat să-și transforme programele de coaching și formare în cursuri online. De atunci, Transformation Academy a pregătit peste 700.000 de coach-i de viață din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume.

joeel natalie.jpg
bottom of page