top of page

Detoxifierea Minții

Descoperă Armonia între Corp, Minte și Suflet în Detoxifierea Minții

WhatsApp Image 2023-01-26 at 18.55.28.jpeg
DALL·E 2024-03-25 14.12.09 - Convey the Universal Law of Inspired Action with an image tha

Identifică și Elimină Barierele către o Viață Împlinită

 

 1. Ai simțit vreodată că ești prizonierul/a propriilor tale frici și îndoieli, fără să găsești o cale de evadare? În Detoxifierea Minții, vei învăța să îți recunosti și să îți depășești aceste blocaje interioare, îndreptându-te către o stare de conștiență și putere personală.

 2. Te-ai întrebat vreodată cum să scapi din cercul vicios al gândurilor negative și al auto-sabotajului? În cadrul acestui webinar, vei primi instrumentele și suportul necesar pentru a rupe aceste modele distructive și pentru a-ți crea propria ta realitate într-un mod pozitiv și constructiv.

 3. Ai simțit vreodată că ești blocat/ă într-o rutină lipsită de pasiune și inspirație, fără să vezi o ieșire din această situație? În Detoxifierea Minții, vei fi ghidat/ă să îți redescoperi pasiunile și scopurile personale, astfel încât să poți ieși din această capcană și să îți trăiești viața cu încredere și bucurie.

Alătură-te nouă pentru a călători spre o viață mai plină de sens!

 

Daca: 

 • Te-ai saturat să simți mereu că ești în contratimp si te simți adesea copleșit/ă de sarcinile zilnice, avand senzația că alergi mereu fără să atingi vreodată linia de sosire -  in Detoxifierea Minții, vei descoperi cum să îți gestionezi mai eficient timpul și să îți recâștigi controlul asupra vieții tale.

 

 • Te-ai surprins vreodată făcând lucruri doar din datorie sau obligație, fără să simți vreo satisfacție în ceea ce faci - in cadrul acestui webinar, vei învăța să te conectezi cu pasiunile și valorile tale interioare, astfel încât să poți acționa dintr-un loc de autenticitate și înțelepciune. Asta numim Actiune Inspirata, ca diferita de felul in care ai facut lucrurile pana acum.

 

Pentru doar 7 USD (aproximativ 33RON), ai ocazia de a face un pas major către echilibrul interior și împlinirea personală. Înscrie-te acum și pregătește-te să îți transformi viața din temelii!

 

Detaliile Webinarului:

Data: 25 Aprilie, 2024

Ora: 19:00

Locație: Online via Zoom

Înscrie-te acum pentru a începe călătoria ta spre o viață mai armonioasă și mai împlinită!

 

 

Adu echilibrul și satisfacția în viața ta prin Detoxifierea Minții. Nu lăsa barierele inconștiente să îți oprească evoluția. Alătură-te nouă și descoperă puterea transformării interioare!

 

Descoperă Puterea Detoxifierii Minții

Ce Vom Discuta:

 

 • Identificarea Barierelor Interioare: Vom explora împreună programele limitative din subconștient care ne împiedică să trăim la potențialul nostru maxim. Vei învăța să recunoști și să conștientizezi aceste bariere care îți limitează viața și fericirea.

 

 • Ghidare către Autocunoaștere și Conștientizare: Vei fi ghidat într-o călătorie profundă către autocunoaștere și conștientizare. Vei descoperi cum să îți explorezi propria minte și suflet pentru a înțelege mai bine motivațiile și gândurile care te influențează în mod inconștient.

 

 • Eliminarea Sabotorilor Mentali: Prin tehnici și exerciții practice, vei învăța să identifici și să elimini sabotorii mentali care îți blochează progresul și îți împiedică să trăiești viața la nivelul dorit. Vei descoperi strategii puternice pentru a înfrunta și a depăși aceste obstacole interioare.

 

 • Recâștigarea Armoniei Interioare: Vom explora modalități de a recâștiga armonia între corp, minte și suflet. Vei învăța să îți aliniezi gândurile, emoțiile și acțiunile pentru a trăi în congruență cu valorile și aspirațiile tale profunde.

 

 • Cultivarea Unei Perspective Pozitive: Vei descoperi puterea gândirii pozitive și modalitățile de a-ți reprograma mintea pentru succes și fericire. Vom explora tehnici eficiente pentru a-ți transforma percepțiile și a atrage mai multă bucurie și împlinire în viața ta.

 

 • Creșterea Conștientizării și a Prezenței Mentale: Prin practici de meditație și mindfulness, vei învăța să îți crești conștientizarea și prezența mentală în momentul prezent. Vei descoperi beneficiile unei atitudini mai conștiente și mai prezente în fața vieții cotidiene.

 

 

La Sfârșitul Celor 90 de Minute de Webinar, vei Obține:

 

 • Claritate Mentală și Emoțională: Vei experimenta o stare de claritate și echilibru mental, eliberându-te de confuzie și agitație. Vei înțelege mai bine gândurile și emoțiile tale și vei avea instrumentele necesare pentru a le gestiona într-un mod sănătos și constructiv.

 • Conștientizare a Propriilor Bariere: Vei fi conștient de programele limitative din subconștientul tău care te împiedică să trăiești la potențialul tău maxim. Vei învăța să identifici aceste bariere și să lucrezi activ pentru a le depăși.

 • Soluții Practice și Eficiente: Vei avea la dispoziție tehnici și strategii practice pentru a elimina sabotorii mentali și pentru a-ți transforma gândurile și comportamentele în direcția dorită. Vei avea un plan de acțiune clar pentru a-ți atinge obiectivele și pentru a-ți trăi viața în congruență cu valorile tale.

 • O Perspectivă Pozitivă și Încrezătoare: Vei fi inspirat și încurajat să îți cultivi o perspectivă pozitivă asupra vieții și să îți dezvolți încrederea în propriile tale abilități și resurse interioare. Vei învăța să vezi oportunități în loc de obstacole și să te apropii de viață cu optimism și determinare.

 • O Viață Mai Echilibrată și Mai Împlinită: La finalul acestui webinar, vei fi pregătit să faci schimbări semnificative în viața ta și să îți începi călătoria către o viață mai echilibrată, mai fericită și mai împlinită. Vei avea încrederea și determinarea de a-ți urmări visele și de a trăi viața la cel mai înalt potențial al tău.

 

Nu rata ocazia de a transforma complet felul în care trăiești! Înscrie-te acum și pregătește-te să îți descoperi adevărata putere interioară în Detoxifierea Minții!

 

 

De ce majoritatea oamenilor trăiesc în nefericire si neajuns?

 

Identificarea exclusivă cu partea umană a condus la sentimente de lipsă, nefericire și judecată necruțătoare la nivel inconstient fata de noi insine si de cei din jur. 

Te plangi de un sofer din trafic?  Subconstientul tau nu stie asta; el crede ca de tine esti nemultumit/a. 

Critici mancarea facuta de altcineva? Subconstientul tau nu stie asta; el crede ca te critici pe tine. 

Subconstientul uman este partea mintii tale care te cunoaste doar pe tine si care, din pacate, pana acum ti-a controlat viata, desi nu pentru asta este creat. Daca te uiti in jur si nu iti plac rezultatele tale curente, nu iti place ce simti – subconstientul este mintea emotionala si el te-a adus exact unde esti acum. 

Daca vrei altceva in viata… Daca vrei abundenta, bucurie si fericire, atunci sufletul trebuie sa conduca. Pentru asta, mintea subconstienta are nevoie de detoxifiere – care consta in vindecare emotionala si dizolvarea credintelor limitative si a falselor valori cu care am crescut, pana la punctul in care subconstientul e destul de docil, sa lase volanul vietii tale din mana. 

 

De ce webinarul nostru nu este oferit gratuit?

 

 1. Când investești chiar și o sumă mică într-un webinar, devii mult mai implicat/a în procesul de învățare. Te vei simți motivat/a să fii activ și să profiți la maximum de fiecare moment. Este șansa ta de a te diferenția și de a te dezvolta în mod continuu.

 

 1. Plata simbolică pentru acest webinar este o investiție în tine însuți și în viitorul tău. Este o modalitate de a-ți arăta angajamentul față de propria dezvoltare și de a-ți demonstra că meriți să investești în resurse care îți vor îmbunătăți calitatea vieții și cariera.

 

 1. Satori Romania solicită o plată simbolică pentru că știm că oferim ceva de valoare reală. Este o dovadă a încrederii noastre în conținutul și experiența pe care le oferim. Prin urmare, poți fi sigur/a că fiecare ron pe care îl investești va fi bine cheltuit și va aduce beneficii semnificative.

bottom of page