top of page
Atelier Introductiv despre Meditatia Intuitiva
Atelier Introductiv despre Meditatia Intuitiva

Atelier Introductiv despre Meditatia Intuitiva

Registration is closed
See other events

Time & Location

Aug 17, 2023, 8:00 PM – 9:30 PM

Webinar

Despre Eveniment

Nicolaie Stoian, Terapeut Extrasenzor impreuna cu Satori Romania, va invita in fiecare joi a lunii august, 2023 , la ora 20:00, la o serie de Ateliere Introductive in Meditatia Intuitiva si la discutii despre cum sa recunoastem ghidarea pe baza de personalitate fata de ghidarea divina a fiecaruia si evolutia prin constientizare versus evolutia prin suferinta.

Meditatia Intuitiva este o forma de meditatie ghidata, dinamica, ce se produce din pozitia in picioare, in care sectiunile de ADN divin sunt activate. Activarea ADN-ului divin se face cu ajutorul vibratiilor inalte si a unui nivel de energie intens, prin interventia initiala a terapeutului, si ulterior prin autoactivarea si autoconectarea individuala.

Avand unele zone de frontiera cu Tai Chi, Qigong, Raja Yoga si nu numai, meditatia intuitiva denumita si meditatie interna corporala, este o forma de meditatie ghidata, ce activeaza energia chi, creste vibratia si tot odata nivelul de energie al celui ce o practica, si genereaza o stare de bucurie interioara, relaxare si echilibru.

Meditatia intuitiva se poate face zilnic sau frecvent, fiecare sedinta de meditatie intuitiva avand calitatea de a creste nivelul de constienta si de a cataliza evolutia spirituala a practicantului.

Folosind vibratia si chi-ul terapeutului la inceput pentru initiere, fiecare invata sa se conecteze la propria sursa universala de energie, si sa se incarce energetic, ridicandu-si frecventa si tot odata nivelul energetic, incarcandu-si si echilibrandu-si pe rand diverse zone ale corpului fizic si ale sistemului energetic.

Astfel se normalizeaza si se acordeaza centrii energetici (chakrele), si se ascut si se potenteaza simturile.

Se intampla des ca dupa o practica sustinuta, cei care utilizeaza acest fel de meditatie sa inceapa sa manifeste extrasimturi, avand o perceptie a prezentului, a lumii exterioare si interioare improspatata si mult mai puternica.

Practica frecventa (2-3 ori pe saptamana) imbunatateste calitatea somnului, creste capacitatea intelectuala si stimuleaza inteligenta emotionala, facilitand o imbunatatire semnificativa a relationarii cu lumea inconjuratoare; de asemenea, practica indelungata duce la vindecarea sau ameliorarea semnificativa a unor boli cronice, tot odata generand o imunitate crescuta, prin activarea si reglarea functionarii Timusului, glanda controlata de chakra Anahata, cunoscuta si ca Chakra Inimii.

Meditatia Intuitiva se poate practica atat individual cat si in grup, practicarea in grup avand rezultate semnificativ mai bune, prin efectul de sinergie generat de grupul de meditatie, insa cand e practicata individual aduce pe fiecare in parte la o crestere semnificativa a constientizarii Sinelui Sau prin intuitie. 

Va asteptam cu drag alaturi de noi!

Bilete

  • Atelier Meditatie Intuitiva

    Acest bilet iti ofera accesul la 1 atelier introductiv de meditatie intuitiva oferit de Nicolae Stoian si Satori Romania

    RON 23.00
    Sale ended

Total

RON 0.00

Share this event

bottom of page