top of page
Puterea Mintii Tale si Legile Universale - Master Class
Puterea Mintii Tale si Legile Universale - Master Class

Puterea Mintii Tale si Legile Universale - Master Class

Registration is closed
See other events

Time & Location

Mar 01, 2023, 7:00 PM – 9:00 PM GMT+2

Live pe Zoom

Despre Eveniment

Acest masterclass intensiv este creat ca să te inspire către creșterea conștientizării de sine și către identificarea și dezactivarea limitărilor și blocajelor pe care le ai în viață, în special față de abundența si prosperitatea financiară, dar în general legat de abundenta si ceea ce iti dorești și nu ai inca in oricare aspect al vietii tale. Intenția noastră este de a te conduce înspre Conștientizarea Puterii tale Mentale, cum functioneaza mintea ta si ce unelte ai la dispozitie, atat cat si a convingerii că poți obține și poți trăi exact tot ceea ce îți dorești în viață.

In acelasi timp, ne dorim sa iți aducem o înțelegere foarte clară nu numai despre cine ești TU si despre relația pe care o ai cu mintea ta si sinele tău superior, ci si despre legătura cu Universul din care faci parte.

Acest Univers este ghidat de un set de legi care se aplică la tot si toate.

Odata ce ajungi să te (re)cunosti si sa inveti aceste legi universale și cum funcționează, incepi sa constientizezi legatura TA cu Universul in sine, si astfel ai instrumentele necesare ca sa elimi din viata TA: durerea, lipsa clarității, suferinta, neajunsurile, frica, neincrederea in sine si in altii, si alte emotii negative ce sunt percepute ca si “normale” de societatea in care traim.

Insa „normalitatea" asta, desi comun intalnita, nu este necesara. Din contra, este doar un rezultat al programarii subonstiente care te tine la distanta de adevaratul TAU scop in viata: acela de a te bucura de tot ceea ce iti doresti, de abundenta, prosperitate, iubire, fericire, sanitate si success.

În masterclass vei primi multă claritate despre cum funcționează universul guvernat de legile sae naturale și iti va fi mult mai ușor să aplici informatia primita in mod practice si eficient în viața ta, ca să nu mai simți niciodată de acum încolo că te zbati împotriva curentului. Cheia de bază aici este să înveți să funcționezi cu aceste legi și nu împotriva lor. Ele nu au excepție si, din păcate, a merge împotriva lor este un proces absolut inutil, care creează doar durere, neajunsuri, lipsa și greutati în viață.

„Un ideal este doar o idee de care te-ai îndrăgostit”, spunea James Allen, si noi credem că este cea mai bună definiție pentru că exprimă clar ideea de bază, cum că sistemul nostru emoțional este cel mai bun sistem de ghidare pe care trebuie sa il urmam și vom vorbi detaliu despre acest lucru în masterclass, mai ales când ajungem sa discutam legea vibrației și legea atracției universale care merg mână în mână si determină cât de mult putem materializa din ceea ce ne dorim.

Aceasta serie de evenimente are loc LIVE pe zoom.

Materialele din prezentarea pentru acest master class sunt create de Sanda Kruger si este interzis sa fie copiate si reproduse pentru orice motiv, altul decat cel de educatie al participantilor.

Sanda este un master trainer de formare in domeniul de life, health si business coaching, care crede cu desavarsire in faptul ca o metamorfoza completa este posibila pentru oricine isi doreste asta destul incat sa depuna munca necesara pentru a-si schimba felul curent de gandire, credintele si valorile curente ce nu ii folosesc, si astfel obiceiurile de comportament care au adus persoana respectiva la rezultatele de pana acum, insa nu inca la indeplinirea viselor.

Ea, ca si multi dintre clientii cu care a lucrat sunt dovada clara ca aceasta transformare este posibila!

Bilete

  • Early Bird

    RON 49.00
    Sale ended

Total

RON 0.00

Share this event

bottom of page