top of page

Mintea Umana - Subconstient, Constient si Supraconstient

Puterea minții umane este imensă și adesea subestimată. Fiecare om este capabil să atinga un mare succes in viata, dar numai atunci când stie sa isi utilizeze corect puterea mintii sale. Mintea umană este formată din trei părți: conștient, subconștient și supraconștient. Fiecare parte joacă un rol important în viețile noastre și poate fi folosită pentru a crea schimbări și transformari pozitive si de durata.

Mintea conștientă este responsabilă pentru deciziile și acțiunile noastre de zi cu zi. Ne ajută să înțelegem lumea din jurul nostru și să luăm decizii pe baza a ceea ce știm.

Conștiința umană este un fenomen complex care a fost studiat de secole. Este capacitatea de a gândi, a raționa, a imagina și a-ți aminti. Este, de asemenea, puterea de a fi conștient de propriile gânduri și sentimente. Înțelegerea modului în care funcționează conștiința umană ne poate ajuta să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și comportamentul nostru.

Raționamentul, voința, imaginația, intuiția, memoria și percepția sunt toate componente ale partii constiente a mintii umane si lucrează împreună pentru a crea experiența noastră conștientă. Raționamentul ne ajută să înțelegem lumea din jurul nostru, analizând fapte și formând concluzii logice. Voința ne dă puterea de a ne alege acțiunile pe baza valorilor și convingerilor noastre. Imaginația ne permite să explorăm posibilități dincolo de ceea ce putem vedea în fața noastră. Intuiția ne ajută să luăm decizii fără a ne baza doar pe fapte sau pe logică. Memoria stochează informații, astfel încât să le putem aminti mai târziu, atunci când este necesar. Percepția ne oferă capacitatea de a interpreta informațiile senzoriale din mediul nostru pentru a le înțelege mai bine. În cele din urmă, puterea gândirii conștiente ne permite să reflectăm asupra experiențelor noastre și cu ajutorul ei ne putem pune bazele unui viitor fericit si in abundenta.


Mintea subconștientă stochează toate amintirile, credințele, valorile și emoțiile noastre care ne modelează comportamentul si care de multe ori nu ne servesc, ci din contra ne limiteaza.

Subconștientul uman este o forță puternică care ne modelează viața în moduri pe care de cele mai multe ori nu le recunoastem. Ne influențează amintirile, percepțiile și obiceiurile și are chiar un impact asupra valorilor și convingerilor noastre. Înțelegerea modului în care funcționează subconștientul ne poate ajuta să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și să facem schimbări pozitive în viața noastră. De aceea in cursurile noastre exploram puterea subconștientului, paradigmele, obiceiurile, valorile, limitările și blocajele sale. De asemenea, analizam modul în care înțelegerea acestor aspecte ne poate ajuta să ne deblocăm potențialul și să creăm schimbări de durată.


Mintea supraconștientă este un nivel superior de conștiință care ne permite să accesăm niveluri mai profunde de înțelegere și înțelepciune dincolo de ceea ce putem accesa în mod conștient.

Supraconștientul uman este un concept care a fost explorat în metafizică și fizică de secole. Se crede că este sursa intuiției, imaginației și a sinelui nostru superior. Este cunoscut și sub numele de câmp cuantic, care este un câmp energetic invizibil care ne conectează pe toți.

Conceptul de supraconștient uman a câștigat mai multă atenție în ultimii ani datorită potențialului său de a ne debloca puterea creativa și de a ne ajuta să ne folosim intuiția in modul cel mai eficient posibil. Înțelegând cum funcționează această energie, o putem folosi pentru a accesa înțelepciunea noastră interioară, Divina și pentru a obține o perspectivă asupra noastră și a lumii din jurul nostru.

Explorând puterea imaginației cuantice, putem învăța cum să folosim această energie pentru a ne manifesta visele și obiectivele. De asemenea, o putem folosi pentru a ne conecta cu sinele nostru superior și pentru a obține o înțelegere mai profundă a cine suntem la nivelul sufletului.


Înțelegând modul în care aceste trei părți funcționează împreună, ne foloseste catre a obține succes în diferite domenii, cum ar fi educația, prosperitatea, fericirea, afacerile, cariera si multe altele.

Avand cunoștințele și instrumentele potrivite, poti debloca puterea minții tale si poti crea schimbări de durată în tine. Astfel devii propiul tau Leader si esti un exemplu de urmat si pentru altii!953 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page